top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

OVER ONS

Enjoy Your Beauty - Jouw Luxe Schoonheidsbestemming in Oostakker

schoonheid
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

 

Wat maakt Enjoy Your Beauty uniek?

Bij Enjoy Your Beauty geloven we dat ware schoonheid een gevoel is dat van binnenuit komt. Onze deskundige therapeuten zijn opgeleid in de nieuwste technologieën en behandelingen om ervoor te zorgen dat je je op je best voelt.

SLIMYONIK® AIR Bodystyler: Verken de revolutionaire technologie die de manier waarop we vet verbranden en lichaamscontouren vormgeven heeft veranderd. Een verfrissende ervaring die het zuurstofgehalte in je lichaam verhoogt en je metabolisme stimuleert.

EMS Sculpting: Definieer en versterk je lichaam met EMS Sculpting, een baanbrekende techniek die je spieren activeert en je die gedroomde vorm geeft.

Nagelverzorging: Van stijlvolle GELNAGELS & NAIL ART tot langhoudende

 

GELLAK, ons team van nagelstylisten zorgt ervoor dat je handen en voeten er altijd perfect uitzien. En voor de klassieke touch, bieden we ook traditionele MANICURE & PEDICURE diensten.

 

GELAATSVERZORGING: Verwen jezelf met onze rustgevende en verjongende gelaatsbehandelingen, aangepast aan je huidtype en behoeften.

 

WAXEN: Voor een zijdezachte huid bieden wij professionele waxbehandelingen die zowel efficiënt als comfortabel zijn.

 

Oogaccenten: Laat je ogen stralen met onze verschillende behandelingen voor de WIMPERS & WENKBRAUWEN, of ga voor een langdurige schoonheid met PERMANENTE MAKE-UP.

MASSAGES: Ontsnap aan de dagelijkse druk en dompel jezelf onder in een wereld van ontspanning met onze op maat gemaakte massages.

Bij Enjoy Your Beauty in Oostakker is het onze missie om je niet alleen er beter uit te laten zien, maar je ook beter te laten voelen. Of je nu op zoek bent naar een snelle touch-up of een complete make-over, wij staan klaar om je te verwennen.

Bezoek ons vandaag nog en begin aan je reis naar pure schoonheid en ontspanning. Geniet van je schoonheid, zoals je bedoeld was.

---

ONS TEAM

bottom of page