top of page
Schoonheidssalon enjoy your beauty oostakker Gent

Welkom bij Enjoy Your Beauty

Stap binnen in de rustgevende wereld van Enjoy Your Beauty, gelegen in Oostakker. Hier combineren we deskundige zorg met hoogwaardige gelaatsbehandelingen om jouw unieke schoonheid te benadrukken. In ons salon draait alles om persoonlijke aandacht en op maat gemaakte verzorging, zodat je altijd met een gevoel van vernieuwing en stralende huid vertrekt. Laat Enjoy Your Beauty je gids zijn op de reis naar welzijn en natuurlijke schoonheid.

Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

Onze topbehandelingen

Voor we van start gaan met een behandeling, bepaalt de Care Skin Coach jouw unieke Skin ID. Een geavanceerd toestel meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

De SLIMYONIK® AIR Bodystyler biedt op maat gemaakte druktherapie massages gecombineerd met de inademing van lucht verrijkt met zuurstof, die zachtjes uw lymfesysteem activeert, uw stofwisseling stimuleert en de bloedtoevoer naar uw huid en vetweefsel verhoogt.

EMS werkt op basis van elektromagnetische straling die via ons toestel onder hoge frequentie wordt overgedragen aan de vet- en spiermassa ter hoogte van buik en billen. Een sessie van 30 minuten zorgt voor ongeveer 20.000 à 30.000 contracties van de buik- of bilspieren, waardoor de spiermassa toeneemt en strakker wordt. Dankzij deze contracties worden er ook vetcellen verbrandt, waardoor ook overtollig vet wordt aangepakt.

Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

ONZE DEUREN STAAN OPEN

We verwelkomen je graag op afspraak!

Maandag

09:00 - 20:00

Disndag

09:00 - 20:00

Woensdag

09:00 - 11:30

Donderdag

09:00 - 21:00

Vrijdag

09:00 - 13:00

Zaterdag

Op afspraak

Zondag

Gesloten

Enjoy Your Beauty Oostakker Gent
vecteezy_whatsapp-logo-png-whatsapp-icon-png-whatsapp-transparent_18930622_edited.png
bottom of page