top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

Waxen

Welkom bij Enjoy Your Beauty, waar we schoonheid, comfort en expertise combineren in onze wax behandelingen. Waxen is een eeuwenoude methode om ongewenste haartjes te verwijderen, waardoor je kunt genieten van een gladde, zachte huid voor langere tijd. Vergeet de dagelijkse routine van scheren en de irritatie die daarmee gepaard kan gaan. Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten maken gebruik van hoogwaardige waxproducten die zacht zijn voor de huid en effectief in het verwijderen van haar. Of je nu kiest voor een bikini wax, wenkbrauwvorming of een volledige lichaamsbehandeling, bij Enjoy Your Beauty garanderen we een behandeling die niet alleen effectief is, maar ook ontspannend. Stap binnen in onze oase van rust en verlaat ons met een vernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en schoonheid. Boek vandaag nog je wax behandeling en ervaar de transformatie zelf!

Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Waxen bij Enjoy Your BEauty Oostakker
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

Waxen

Waxen is één van de beste manieren om lichaamshaar te verwijderen en biedt in vergelijking met anderen methodes veel voordelen. Door onze Supreme Wax is waxen mogelijk voor iedereen. Ook is het één van de meest natuurlijke manieren van haren verwijderen. Niet langer heb je last van harde stoppels, huidirritaties en haar-ingroei en de haren blijven veel langer weg. Welke voordelen waxen biedt ten opzichte van anderen methodes?

 

Vanaf €9

Let op: de genoemde prijs is een vanaf-prijs" betekent dat de weergegeven prijs het minimale bedrag is dat je voor een specifieke service of behandeling moet betalen.

Deze prijs kan echter variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke eisen of wensen van een klant, de complexiteit van de behandeling of het gebruikte materiaal.

  • Voor het gezicht: Je kunt kiezen tussen het waxen of behandelen van de bovenlip, kin of beide (boven en onderlip).

  • Voor de armen: Er zijn opties voor het behandelen van alleen de onderarmen of de gehele arm.

  • Voor oksels: Dit is een afzonderlijke optie gezien het een specifiek gebied betreft.

  • Voor de benen: Je kunt kiezen tussen volledige beenbehandeling inclusief de knieën, of enkel de onderbenen inclusief de knieën.

  • Voor de bikinilijn: Er zijn verschillende opties, variërend van het behandelen van alleen de bikinilijn tot een volledige bikinibehandeling.

 

Het is altijd raadzaam om bij het boeken duidelijk aan te geven welke specifieke behandeling je wenst, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het gaat om de kosten en de aard van de behandeling.

bottom of page