top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

Care Personal Beauty

Bij Enjoy Your Beauty, in samenwerking met Care Personal Beauty, tillen we gelaatsverzorging naar een hoger niveau. Onze aanpak combineert een persoonlijke huidanalyse met op maat gemaakte verzorgingsplannen, specifiek ontworpen om aan jouw unieke huidbehoeften te voldoen. We bieden een scala aan behandelingen, van diepe hydratatie tot anti-aging, allemaal afgestemd op de fijne details van jouw huidtype en conditie. Laat ons je begeleiden naar een stralende huid met onze gespecialiseerde gelaatsverzorging, waar wetenschap en persoonlijke aandacht samenkomen voor het beste resultaat.

Ontwerp zonder titel.png
download.png
Analysetoestel-2-768x512.jpeg

skin ID

Ontwerp zonder titel.png

skin VERZORGINGEN

Huidverzorgingsproducten

skin PRODUCTEN

Skin ID

Bij Enjoy Your Beauty begrijpen we dat iedere huid uniek is. Daarom zetten we de EF Skin Vision in voor een grondige, persoonlijke analyse. Dit geavanceerde apparaat voert binnen enkele minuten een volledige digitale huididentificatie uit, op basis van 9 cruciale metingen: hydratatie, talgproductie, elasticiteit, schilfering, poriegrootte, pigmentatie, fijne lijntjes zoals kraaienpootjes, voorhoofdrimpels, en couperose. Zo kunnen we precies bepalen wat jouw huid nodig heeft, om een op maat gemaakt verzorgingsplan te ontwikkelen."

Skin verzorgingen

Bij Enjoy Your Beauty zetten we een stap verder in gepersonaliseerde huidverzorging, waarbij we gebruik maken van de hoogwaardige producten van Care Personal Beauty. Onze benadering is dynamisch; bij elk bezoek bepaalt onze Care Skin Coach de optimale behandeling voor jouw huid op dat moment, rekening houdend met factoren zoals zonexpositie, stress, en levensstijl. We bieden verzorgingen op drie niveaus: Expert (manuele technieken en professionele producten), Advanced (geavanceerde apparatuur voor diepe reiniging en stimulatie), en High Tech (de ultieme combinatie van technologieën voor maximale effectiviteit). Elk niveau is ontworpen om de huidkwaliteit te verbeteren, afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Skin Producten

Bij Enjoy Your Beauty versterken we de thuiszorg voor jouw huid met de hoogwaardige producten van Care Personal Beauty. Ons aanbod van verzorgingsproducten, ontworpen om de salonbehandelingen aan te vullen, wordt gepersonaliseerd aan de hand van jouw unieke huidbehoeften. Met deskundige leiding van jouw Care Skin Coach, zorgen we ervoor dat je precies weet hoe je deze producten thuis het beste kunt gebruiken, om zo de gezondheid en schoonheid van je huid optimaal te onderhouden en te verbeteren.

bottom of page