top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro


Skin VERZORGINGEN

Bij Enjoy Your Beauty, in samenwerking met Care Personal Beauty, bieden we een op maat gemaakte huidverzorgingservaring. Onze Care Skin Coach kiest de optimale verzorging voor jouw huid, variërend van manuele behandelingen tot hoogtechnologische apparatuur, afhankelijk van je huidconditie en externe factoren zoals zonblootstelling of stress. We hebben drie verzorgingsniveaus: Expert, Advanced, en High Tech, elk ontworpen om de huidkwaliteit te verbeteren door diepe reiniging, hydratatie, en stimulatie, voor een gezonde en stralende huid.

Ontwerp zonder titel.png
download.png

Advanced Clean Care
30min-€55

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid.

Expert
45min-€77

De Expert verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve proffesionele verzorgingsproducten. In functie van jouw ID Skin wordt er diep gewerkt op de noden van je huid.

Advanced Glow
45min-€77

Een zuurstofgevende verzorging die de meest doffe huid terug een mooie glans geeft. De huid is perfect gereinigd door de dubbele exfoliatie. De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid heropleven en stralen dankzij de Oxy Booster. De huid is glad ze is gezuiverd en ze straalt dankzij het peel-off maskeer glow Mask.

Advanced Youth
45min-€77

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint.De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

Advanced Anti-Aging
45min-€77

Allround anti - aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter.

Deze bestrijdt daarbij de rimpels en acnélittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid , ook rond de ogen, voor een heldere blik.

Advanced Lifting
45min-€77

Liftende anti - aging verzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter.

Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnnen gladgestreken met  de RF Tightener. De vormvan het gezicht wordt weer strakker en jonger.

High Tech

De exclusieve High Tech verzorging brengt alle vier de Care toptechnologiën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we de dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeterern de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de sono Lifter. We bestrijden daarbij ook de rimpels en acnétekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgetsreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster gaan we de huid opfrissen en tekenen van vermoeidheid vervagen, ook rond de ogen, voor een heldere blik. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit, de huid wordt strakker en egaler.

Eye Lift Oogverzorging

Eye Lift Oogverzorging Bij Gelaatsverzorging

Liftende oogverzorging voor een heldere en wakkere blik. Intensieve verzorging van de oogcontour, met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti - aging massage, actieve Expert Eye patch en intinsieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt vermoeidheid weg

bottom of page