top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

SLIMYONIK® | AIR

EFFECTIEVERE VETVERBRANDING DOOR EXTRA ZUURSTOF!
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Lymfedrainage Enjoy Your Beauty Oostakker Gent

SLIMYONIK® | AIR - DE BODYSTYLER

ZUURSTOFRIJKE LICHAAMSCONTOUREN

WELZIJN, THERAPEUTISCH & COSMETISCH

RESULTATEN GEBASEERD OP WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

DE INTERNATIONALE MARKTLEIDER IN PNEUMATISCHE DRUKTHERAPIE MASSAGE, GECOMBINEERD MET ZUURSTOF IN DE OMGEVING, OM EEN 360° BENADERING TE BIEDEN VOOR HET VERBETEREN VAN DE ALGEHELE GEZONDHEID EN HET WELZIJN.

Wetenschappelijk onderzoek vormt de kern van de SLIMYONIK® AIR Bodystyler.


SLIMYONIK® is een klinisch effectieve regeneratieve behandeling, die kan worden aangepast aan u en uw fysiologie. Alleen gebruikt of in combinatie met alle andere modaliteiten, verbetert deze prachtige aanvulling de ervaring en resultaten.

De SLIMYONIK® AIR Bodystyler biedt op maat gemaakte druktherapie massages gecombineerd met de inademing van lucht verrijkt met zuurstof, die zachtjes uw lymfesysteem activeert, uw stofwisseling stimuleert en de bloedtoevoer naar uw huid en vetweefsel verhoogt. Speciaal ontwikkelde drukgolfmassages stimuleren de stofwisseling, zelfs in de diepere lagen van het bindweefsel, waardoor ontgiftingsprocessen op gang komen en afvalstoffen en vetophopingen kunnen worden afgebroken, weggespoeld en geëlimineerd.

De Bodystyler met zuurstofinhalatie vormt de kern van onze aanpak. Een actief metabolisme en veel zuurstof zijn nodig om vet af te breken, omdat dit het lichaam in staat stelt vetzuren op te splitsen en vervolgens het grootste deel ervan uit te drijven via de longen.

Je hebt een gezonde toevoer van zuurstof nodig, samen met een vermindering van calorieën en een actieve stofwisseling als je wilt afvallen. Door gebruik te maken van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en behandelingsmethoden die op basis daarvan zijn ontwikkeld, kun je op de lange termijn gezonder en slanker worden.

Slimyonik Enjoy Your Beauty Oostakker Gent

De SLIMYONIK® AIR Bodystyler heeft perfect op maat gemaakte druksequenties in de kamer die de stofwisseling activeren door middel van druktherapie massages.

 

Tegelijkertijd wordt een neuscanule gebruikt om de zuurstofopname in het lichaam te stimuleren door de lucht die u inademt. En voor je het weet ben je klaar om zoveel mogelijk vet te verbranden.

Een cosmetische innovatie gebaseerd op een therapeutische toepassing uit de medische sector met behulp van 11 geavanceerde algoritmen gebaseerd op de "Dr. Vodder-methode". Wetenschappelijke bevindingen ondersteunen de SLIMYONIK® AIR Bodystyler behandeling. Het is een wetenschappelijk feit dat 86% van het vet wordt uitgeademd en 14% wordt uitgescheiden via lichaamsvloeistoffen en op basis van deze kennis hebben we de SLIMYONIK® AIR Bodystyler ontwikkeld.

Voor veel mensen is het zuurstofgehalte in hun weefsel te laag.


Dit is meestal te wijten aan onze moderne levensstijl: we zitten te lang, we bewegen te weinig en we ademen oppervlakkig en oppervlakkig. Zuurstof kan alleen worden opgenomen uit de lucht die we inademen - hoe hoger het zuurstofgehalte, hoe beter onze stofwisseling en ons welzijn.

De SLIMYONIK-AIR-Bodystyler behandeling is een turbo voor de stofwisseling en dus ook voor de vetverbranding.

Tijdens de SLIMYONIK® AIR behandeling wordt zuurstofverrijkte omgevingslucht, die gereinigd is met een virale en kiemreducerende filter, ingeademd en in het lichaamsweefsel gebracht. Dit stimuleert de stofwisseling, vergelijkbaar met wat er gebeurt tijdens het sporten.

Het lichaam heeft meer zuurstof nodig om vetzuren te metaboliseren en deze extra zuurstof wordt tijdens de behandeling door inademing in het lichaam gebracht en werkt als een katalysator die de afbraak van vet en de verwijdering van afvalstoffen stimuleert door de verhoogde beschikbaarheid van zuurstof. De zuurstof ontgift het bindweefsel en activeert de lymfe. De zuurstof die door de behandeling wordt geleverd en direct beschikbaar is voor het lichaam activeert de vetverbranding.

SLIMYONIKYOUR BODYSTYLER Enjoy Your Beauty Oostakker Gent

Zuurstofproductie en -toevoer tijdens de Slimyonik® Air Bodystyler behandeling

De omgevingslucht die met een virale en kiemreducerende filterinstallatie gereinigd wordt, wordt door het apparaat aangezogen en met behulp van membraantechnologie met zuurstof verrijkt. Het zuurstofgehalte wordt verhoogd van ongeveer 21% tot ongeveer 30%, wat overeenkomt met een gematigde toename van ongeveer 40%. Voor een optimaal resultaat raden we patiënten aan om tijdens de behandeling bewust diep te ademen.

Ons lichaam kan energie halen uit koolhydraten, vetten en eiwitten. Als je wilt afvallen, d.w.z. vet wilt verbranden, is het belangrijk om rekening te houden met het volgende in verband met de ademhaling: koolhydraten zijn hydraten van koolstof met de basisformule C6H12O6 (O6 verwijst naar zes zuurstofatomen).

Dit betekent dat koolhydraten zuurstof bevatten - vetten doen dit niet. Het zijn puur koolwaterstoffen, zonder zuurstof. Het is daarom logisch dat wanneer het lichaam een zuurstoftekort heeft door intensieve activiteit, het van nature terugvalt op voedingsstoffen die het in deze situatie van kostbare zuurstof voorzien, namelijk koolhydraten. Dit betekent echter ook dat als je je te intensief inspant, met een te hoge snelheid, op je maximale zuurstofopnamecapaciteit en daardoor kortademig wordt, je geen vet verbrandt, maar koolhydraten, en dus niet zult afvallen. Vetten verbranden in de spieren, maar alleen in combinatie met zuurstof.

Als je wilt afvallen, moet je niet alleen de calorie-inname verminderen, maar er ook voor zorgen dat het lichaam voldoende zuurstof krijgt, zodat het de vetreserves kan aanvallen door ze met zuurstof te verbranden.

slimyonik-logo-end-scaled-1 (1).jpeg

Indicaties

 • Ondersteunt het welzijn en biedt therapeutische en cosmetische voordelen

 • Verbeterd transport van lymfe voor een beter algeheel welzijn en een betere lichaamsfunctionaliteit

 • Vetvermindering - bevordert de mobilisatie van opgeslagen vet

 • Volumevermindering

 • Kan worden gebruikt als onderdeel van een gecombineerd programma met de BYONIK®-pulslaser

 • Cellulitispreventie en -vermindering

 • Ondersteunt een holistische gezondheidsreis

 • Regeneratief en herstellend na sport of ziekte

 • Sportmassage om melkzuur te verwijderen

 • Biedt nazorg na liposuctie-/cavitatiebehandelingen

 • Ondersteunt de eliminatie van vochtophoping door het lichaam

 • Oedeem

 • Decongestie van bindweefsel

Wat zijn de algemene voordelen van het systeem?

 • Het systeem biedt de PERFECTE reset voor het hele lichaam

 • Ondersteunt een holistische, functionele benadering van huidgezondheid en een complete unieke ervaring.

 • Het systeem kan helpen om veranderingen in levensstijl te ondersteunen, kan worden gebruikt ter ondersteuning van gewichtsverlies en is een algemeen wellness-instrument ter ondersteuning en versterking van alle andere modaliteiten.

 • Perfect om het immuunsysteem te stimuleren en de absorptie van voedingssupplementen te bevorderen.

 • Een sterk regenererende werking op het bindweefsel, de spieren en het skelet.

 • Het lichaam zal op lange termijn optimaal kunnen functioneren; herstel, immuniteit, ontgifting enz.

 • De turbo opgeladen zuurstof voedt ook de weefsels, spieren en cellen, dus over het algemeen wordt er vaak een positieve mindset opgemerkt.

 • Algehele toename van energieniveaus

 • Regelmatigere stoelgang

bottom of page