top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

skin ID

Analysetoestel-2-768x512.jpeg
download.png

Bij Enjoy Your Beauty, in samenwerking met Care Personal Beauty, start jouw huidverzorgingstraject met een grondige huidanalyse. Onze Care Skin Coach gebruikt geavanceerde technologie om 9 essentiële huidkenmerken te meten, zoals hydratatie en elasticiteit. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd verzorgingsplan te ontwikkelen, rekening houdend met je levensstijl en huidige verzorgingsroutine. Dit proces begint met een gratis huidanalyse en kennismakingsgesprek, waarbij we samenwerken om de optimale verzorging voor jouw unieke huid te identificeren.

Skin Coach

Bij Enjoy Your Beauty, ondersteund door de expertise van Care Personal Beauty, neemt onze Skin Coaching de uitdaging weg van het kiezen uit talloze verzorgingsproducten. Onze Care Skin Coach stelt een op jouw huid afgestemde combinatie van producten samen, waardoor je het meest effectieve verzorgingspakket ontvangt. Daarnaast bieden we regelmatige salonbehandelingen om je huid extra te versterken, geheel aangepast aan jouw specifieke huidbehoeften. Met ons zorgvuldig samengestelde verzorgingsplan wordt jouw huidverzorgingsroutine een zorgeloze ervaring.

Wetenschappelijk bekeken

Het EF Skin Vision-huidanalysetoestel gebruikt software die speciaal voor Care Personal Beauty werd ontwikkeld. Verschillende meetinstrumenten en een haarscherpe microcamera leveren een uiterst precieze diagnose op. Dankzij een gepolariseerde lens kunnen we zelfs net onder het huidoppervlak kijken.

Skin Producten

Bij Enjoy Your Beauty, in samenwerking met Care Personal Beauty, versterken we de thuiszorg voor jouw huid. Ons aanbod van verzorgingsproducten, ontworpen om de salonbehandelingen aan te vullen, wordt gepersonaliseerd aan de hand van jouw unieke huidbehoeften. Met deskundige leiding van jouw Care Skin Coach, zorgen we ervoor dat je precies weet hoe je deze producten thuis het beste kunt gebruiken, om zo de gezondheid en schoonheid van je huid optimaal te onderhouden en te verbeteren.

bottom of page