top of page
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro
Gold marble texture background. Used in design for skin tile ,wallpaper, interiors backdro

Skin ID

Analysetoestel-2-768x512.jpeg
download.png

Bij Enjoy Your Beauty start jouw huidverzorgingstraject met een grondige huidanalyse en kennismakingsgesprek, waarbij we samenwerken om de optimale verzorging van jouw huid te identificeren.
Onze Care Skin Coach bepaalt jouw unieke Skin ID met de EF Skin Vision. Dit geavanceerd toestel meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven. Dit stelt ons in staat om een gepersonaliseerd verzorgingsplan te ontwikkelen, rekening houdend met je levensstijl en huidige verzorgingsroutine.

Skin Coach

Dankzij de deskundige huiddiagnose door onze Care Skin Coach bij Enjoy Your Beauty, is het kiezen uit talloze verzorgingsproducten niet langer nodig.
Je ontvangt een verzorgingspakket dat precies is afgestemd op de behoeften van jouw huid, samengesteld uit het hoogwaardige Care-assortiment. Dit zorgt ervoor dat je altijd de meest effectieve productcombinatie gebruikt.

 

Daarnaast geeft de Care Skin Coach je huid op regelmatige tijdstippen een boost met een behandeling in het salon. Deze salonbehandelingen zijn specifiek op jouw huid afgestemd en geven jouw huid de extra aandacht die het verdient, waardoor het nog sterker en gezonder wordt. Met een zorgvuldig opgesteld verzorgingsplan van onze Care Skin Coach bij Enjoy Your Beauty wordt jouw huidverzorgingsroutine een zorgeloze ervaring, volledig aangepast aan jouw specifieke huidbehoeften.

Wetenschappelijk bekeken

Het EF Skin Vision-huidanalysetoestel gebruikt software die speciaal voor Care Personal Beauty werd ontwikkeld. Verschillende meetinstrumenten en een haarscherpe microcamera leveren een uiterst precieze diagnose op. Dankzij een gepolariseerde lens kunnen we zelfs net onder het huidoppervlak kijken.

Skin Producten

Bij Enjoy Your Beauty, in samenwerking met Care Personal Beauty, versterken we de thuiszorg voor jouw huid. Ons aanbod van verzorgingsproducten, ontworpen om de salonbehandelingen aan te vullen, wordt gepersonaliseerd aan de hand van jouw unieke huidbehoeften. Met deskundige leiding van jouw Care Skin Coach, zorgen we ervoor dat je precies weet hoe je deze producten thuis het beste kunt gebruiken, om zo de gezondheid en schoonheid van je huid optimaal te onderhouden en te verbeteren.

bottom of page